Πόλη

Ζώδια: Από τη Δευτέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα δύσκολο για αυτόν ζώδιο τους Ιχθείς και θα κάνουν την εμφάνισή τους ξανά τα θέματα του παρελθόντος, η εσωστρέφεια και η μελαγχολία και ακολουθεί ένα διάστημα που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες θα εμφανιστούν ξαφνικά και αναπάντεχα και θα σας δώσουν την ώθηση που θέλετε για να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Αισθηματικά έρχονται εξελίξεις με ένα πρόσωπο που δεν θα το περιμένατε ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνειδητοποιείς σταδιακά τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσένα και αυτό σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα από ποτέ πώς πρέπει να συμπεριφερθείς. Βάζεις προτεραιότητα μόνο την εργασία σου και την εξέλιξή σου κι αυτό είναι πολύ καλό. Οι έρωτες εάν θέλουν ας χτυπήσουν μόνοι τους την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι απαντήσεις είναι μπροστά σου σε όλα τα θέματα και εσείς το μόνο που έχετε να ανοίξετε τα μάτια σας και να αποδεχθείτε τους φόβους σας. Τώρα με τον ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείεται να έχετε επιστροφές από το παρελθόν ανθρώπων που σας πλήγωσαν. Προσέξτε  ποια στάση θα έχετε.