Πανσέληνος Αυγούστου

Όλα τα ζώδια τη Δευτέρα κινούνται στους ρυθμούς της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και έτσι όλοι μπορούν να προχωρήσουν σε αλλαγές σε ζητήματα που καθορίζουν τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στη ζωή σας είναι αργές αλλά  είναι προς τη θετική κατεύθυνση. Η Δευτέρα είναι βοηθητική ημέρα για να λύσετε παρεξηγήσεις και εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα που είχαν προκύψει από το παρελθόν. Η κούραση από τις τελευταίες ημέρες είναι μεγάλη και πρέπει να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι αλλάζει τον τελευταίο καιρό και μετά τα όσα εμπόδια σας έχουν μπει στην πορεία σας. Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και με μεγαλύτερη σοφία και θα δείτε ότι τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι του ζωδίου γιατί όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη κοινωνικότητα έχει η Δευτέρα σας με την Πανσέληνο και αυτό θα σας βοηθήσει να φλερτάρετε και να έρθετε σε επαφή με κόσμο που μέχρι τώρα δεν δίνατε σημασία. Προσοχή ωστόσο σε νέες γνωριμίες γιατί η συμμετοχή του Ποσειδώνα στην Πανσέληνο θολώνει λίγο την κρίση σας.