Ζώδια

Ζώδια: Φόβοι και απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν προβλήματα  στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τις κάθε είδους συναλλαγές στην καθημερινότητά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με σοβαρότητα και με υπεύθυνο τρόπο θα καταφέρετε να κάνετε αυτά τα βήματα που θα σας επιτρέψουν να βάλετε τη ζωή σας σε έναν καλύτερο προγραμματισμό και να μην σέρνεστε ασκόπως. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για να έχετε ανθρώπους δίπλα σας αρκεί να διορθώσετε τα λάθη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας θα είναι πάνω κάτω την Παρασκευή και εσύ πρέπει να σκεφτείς τρόπους να μην πέσετε ψυχολογικά γιατί δεν θα σας βοηθήσει και δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό που θα γίνει αιτία για παρεξηγήσεις με φίλους και συναδέλφους. Βάλε επιτέλους αυτό το πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα σου δίνει όλα τα καλά για να πετύχετε τα πράγματα που έχετε δρομολογήσει και να νιώσετε όμορφα με τα επιτεύγματά σας. Θα έχετε εύνοια και σε ζητήματα οικογενειακά και οικονομικά που μέχρι τώρα δεν είχαν λύση, αλλά σας απασχολούσαν σημαντικά. Οικονομικά θα πάρετε ανάσα.