Ζώδια 2022

Μετά την Ηλιακή Έκλειψη, ο Ήλιος την Παρασκευή κάνει σύνοδο με τον Δία στον Αιγόκερω και ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού και μας δημιουργεί μία αίσθηση αισιοδοξίας.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν και θα πρέπει την Παρασκευή να κάτσεις να σκεφτείς πως μπορείς να επιλύσεις κάποια θέματα. Μην αναβάλεις τίποτα για τις επόμενες ημέρες γιατί θα πήξετε άσχημα και θα φανείτε και αφερρέγγυοι σε άτομα που σας εκτιμούν. Η ημέρα φέρνει και έντονες ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο που αγαπάτε και εκτιμάτε και που δεν έχετε σχέση απαραίτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ειδήσεις έρχονται για εσάς και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να το διαχειριστείτε, αφού κάποια από αυτά τα νέα θα σας προβληματίσουν. Μην χάνετε το πρόγραμμά σας για τίποτα και κανέναν. Αυτό είναι το μυστικό για την μεγάλη επιτυχία σας. Ζητήστε βοήθεια εάν νομίζετε πως κάτι τέτοιο θα συμβάλει. Αισθηματικά αφήστε τις γκρίνιες και αποκτήστε μία πιο αισιόδοξη νότα στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας απροσδόκητα και κάπως έτσι εσείς θα πρέπει να κάνετε το παν για να τις εκμευταλλευτείτε. Ειδικά επαγγελματικά θα έρθουν νέες προτάσεις που θα σας κάνουν πολύ χαρούμενους, αλλά συγχρόνως θα σας αγχώσουν για το εάν θα προλάβετε ή όχι. Οι δεσμευμένοι θα ήταν φρόνιμο να μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα για το ταίρι σας.