Ζώδια

Ζώδια: H είσοδος του Άρη στον Τοξότη μας φέρνει την πιο αισιόδοξη πλευρά του εαυτού μας και έχουμε όλη την απαιτούμενη ενέργεια για να προωθήσουμε τα σχέδια μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις και να μην δείχνετε τόσο μεγάλο πείσμα με ανθρώπους που σας αγαπούν και που θέλουν το καλό σας. Ακόμα και στα επαγγελματικά πρέπει καμιά φορά να το παίζετε και λίγο χαζούληδες. Μην αρνείστε να βγείτε έξω με ένα πρόσωπο που σας φλερτάρει καιρό τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να σας αποσυντονίσουν από το στόχο σας που δεν είναι άλλος από το να αλλάξετε συθέμελα τη ζωή σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και κάντε προτάσεις. Πιστέψτε με δεν θα πιστεύετε την ανταπόκριση που θα έχουν. Μην μιλάτε για τα αισθηματικά σας σε ανθρώπους ανάξιους εμπιστοσύνης γιατί θα εκτεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο χειρισμός των καταστάσεων που σας απασχολούν θα είναι το βασικό ζητούμενο της ημέρας, αφού από διάφορους παράγοντες χάνετε τον έλεγχο και προχωράτε σε σπασμωδικές κινήσεις που σας εκθέτουν. Ότι καθυστερείτε να λύσετε με διάλογο θα το βρείτε μπροστά σας και όχι τόσο ειρηνικά.