Θέα

Ζώδια: Η Σελήνη από τον Ζυγό θα δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και για αυτό θα πρέπει να προσέξετε μην έχετε έπαρση. Ωστόσο, άλλες αστρολογικές όψεις θα βοηθήσουν να λυθούν ερωτικά και φιλικά ζητήματα.

ΚΡΙΟΣ

Ενθουσιασμός και επιμονή είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχετε για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στο νέο κάλεσμα για αλλαγή στη ζωή σας. Αφήστε πίσω προβλήματα του παρελθόντος και τραβήξτε μπροστά, χωρίς γκρίνιες. Προσέξτε οι δεσμευμένοι τι πετάτε από το στόμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις σας έχουν περικυκλώσει για τα καλά και εσείς βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα, τα οποία δεν είναι καθόλου όμως. Το πείσμα σας χρειάζεται επαναφορά και να βάλετε στόχους. Αυτό σας λείπει κι αν το βρείτε τότε τα πράγματα θα γίνουν όπως εσείς τα θέλετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάλι παράπονα από τον οικογενειακό σας περίγυρο και πρέπει να δώσετε μία οριστική λύση για το θέμα θα έρχεται μπροστά σας διαρκώς. Επωφεληθείτε από τα οφέλη που μπορεί να έχετε από κάποιες συγκυρίες που θα έρθουν κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκεί πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας πριν να είναι αργά.