Φωτιά νερό
Photographer Paul Jordan Stylist Jen Hoon

Με τη Σελήνη στον Κριό ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός είναι τα κεντρικά χαρακτηριστικά για τα 12 ζώδια, αλλά μπορούν να προκληθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις που ίσως να φύγουν από τον έλεγχο μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώθετε πως έχετε την ικανότητα αυτή την ημέρα να καταλαβαίνετε τι ζητούν οι άλλοι από εσάς και να τους το δίνετε απλόχερα. Αυτό θα ανεβάσει τις μετοχές σας, αλλά να προσέχετε και εσείς να βάζετε σε προτεραιότητες τις εργασίες σας για να μην εκτεθείτε επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές την Πέμπτη όπως επίσης και τα εμπόδια που θα εμφανιστούν και τα οποία θα σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και από την Πέμπτη θα σας δοθούν όλα όσα παλεύατε τόσο καιρό να αποκτήσετε. Ήρθε ο καιρός να σας ανταμείψουν για την προσπάθειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Πέμπτη θα πρέπει να ηρεμήσετε και να μείνετε λίγο μόνοι σας προκειμένου να αποφασίσετε τη στρατηγική σας και τα επόμενα βήματα, μιας και θα υπάρξουν καθυστερήσεις που αρχικά θα σας ξαφνιάσουν, αλλά μετά θα σας αναγκάσουν να κάνετε αλλαγές στο σχέδιο σας.