Θυμός

Ζώδια: Το τετράγωνο του Άρη στους Ιχθύες μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει πώς να το πω κομψά;;;; Μμμμμ! Έχε γεια! Παρεξηγήσεις, εντάσεις, διαπληκτισμοί και κοινώς δεν θα βρει ο παπάς να θάψει!

ΚΡΙΟΣ

Πολύ κατσουφιά την Τετάρτη προβλέπεται και δεν υπάρχει λόγος μεταξύ μας. Το γεγονός ότι θέλετε τα πράγματα να έχουν μία συγκεκριμένη εξέλιξη και αυτή δεν έρχεται δεν σημαίνει πως πρέπει να συμπεριφέρεστε σαν μανιάτισσα μοιρολογίστρα. Ανατροπές, καθυστερήσεις θα υπάρξουν αλλά εσείς cool! Μην τρελένεστε γιατί δεν βγάζει πουθενά. Επίσης στον ερωτικό τομέα να θυμάστε σε μία ενδεχόμενη επιστροφή τι σας έκανε αυτός ο άτιμος και καθίστε στα αυγά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε τόση ζωντάνια μέσα σας και θέλετε να κάνετε τόσες αλλαγές που δεν σας προλαβαίνουμε. Φτου σας για αρχή μην σας ματιάσουμε. Αλλά αυτές οι αλλαγές είναι γενικές; Καθίστε λοιπόν από τα αόριστα κάτω με χαρτί και με μολύβι να τα κάνετε συγκεκριμένα και μετά θα πάρετε πίσω και την Πόλη από τους Τούρκους. Επίσης μαζί με αυτό κάντε και ένα ξεσκαρτάρισμα στο στενό σας κύκλο. Στα ερωτικά τι να πω; Φτου και πάλι. Καλέ τι πέραση είναι αυτή που έχετε;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολες οι ψυχικές σας διακυμάνσεις βρε ψυχούλες μου! Μία πάνω μία κάτω. Ζαλάδα μας έπιασε! Αποφασίστε πως εάν δεν νιώθετε καλά με την πάρτη σας να κάνετε κάτι για αυτό. Ένας γιατρός, λέω εγώ τώρα. Για να μην είστε διαρκώς σε έναν κόσμο ένοχο και ανάστατο. Δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και αφήστε την παρόλα. Δεν πείθετε ούτε τα πόμολα πια. Αφήστε και τις γνωριμίες τις ερωτικές! Προέχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά για εσάς.