ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ότι είστε ευαίσθητοι το ξέρουμε. Το ότι με τα μαργαριτάρια που μπορεί να βγουν από το στόμα σας μπορείτε να κάνετε τους άλλους κουρέλι το ξέρατε; Όχι; Ε σας το λέω εγώ τώρα για αυτό προσοχή την Τετάρτη γιατί δεν σας φταίνε τα αγαπημένα σας πρόσωπα επειδή εσείς έχετε δικά σας θέματα. Αυτή εν τω μεταξύ η περίεργη ευχάριστη διάθεση που έχετε να προσέχετε μην γυρίσει μπούμερανγκ και κλάψουν μανούλες. Επίσης στα ερωτικά σας βλέπω να τραγουδάτε πιο καλή η μοναξιά εάν συνεχίσετε να είστε προκλητικοί.

ΛΕΩΝ

Δεν κρατιέσαι μέσα στο σπίτι την Τετάρτη. Μέσα στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα είστε και δεν θα μαζεύεστε. Και μάλιστα όχι μόνο δεν θα κρατιέστε αλλά θα είστε ανάρπαστοι. Για αυτό τολμήστε να δείξετε όλο σας το μεγαλείο και αναφέρομαι φυσικά στο επικοινωνιακό σας ταλέντο, ώστε να προκύψει και καμία συμφωνία μέσα από όλο αυτό. Μέσα σε αυτό το καλό κλίμα δεν αποκλείεται να έχετε και μμμμμ ωραίες ερωτικές εξελίξεις με πρόσωπα έκπληξη που θα ορκιζόσασταν πως δεν υπάρχει περίπτωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει κάποια στιγμή εσάς να σας διδάξουν στα πανεπιστήμια. Πώς φτάνετε από την απόλυτη απαισιοδοξία και μίρλα στην απόλυτη επιτυχία ακόμα και όταν όλος ο κόσμο γύρω σας γκρεμίζεται. Έτσι θα νιώσετε την Τετάρτη πως γύρω χάος και εσείς δίνετε λύσεις στα προβλήματα που είχατε και κυρίως εκείνα του παρελθόντος. Και μάλιστα έρχονται τρομερές αλλαγές και όλες super. Aπό την άλλη καλός ο έρωτας και η ευτυχία αλλά κάντε κανά διάλειμμα γιατί θα καεί η μηχανή και μετά ποιος τρέχει για ρεκτιφιέ.