People

Ζώδια: Οι αντιθέσεις της Σελήνης και το τετράγωνο με την Αφροδίτη θα προκαλέσει προβλήματα, μεγάλες αναστατώσεις κυρίως στον τρόπο που χειριζόμαστε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ενώ πολλοί θα έχουν την τάση για μικροατυχήματα.

ΚΡΙΟΣ

Μην δείξεις δυσπιστία στα νέα δεδομένα που θα φανούν να έρχονται, αφού τα προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται πως επιλύονται. Εσείς αλλάζετε σελίδα και ξεκινάτε από την Τετάρτη με αισιοδοξία. Για τους αδέσμευτους η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα έντονη και δεν αποκλείεται να σας φλερτάρουν έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ημέρα χωρίς πολλές ανατροπές και δυσκολίες, αλλά εσείς θα πρέπει να μην πέσετε ψυχολογικά και να διατηρήσετε τη διαύγεια του πνεύματός σας. Οι αδέσμευτοι έχουν δημιουργήσει καιρό γύρω τους μια ερωτική αίσθηση και δεν αποκλείεται να τη δείτε με πολλές κατακτήσεις και μηνύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά παράπονα και δικαιολογημένα μάλιστα από μέλη της οικογένειάς σας που ζητούν την πιο συχνή παρουσία σας. Υπάρχει θετικό κλίμα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις αρκεί εσείς να βγείτε από την αφάνεια και να μιλήσετε ειλικρινά για όλα αυτά που νιώθετε. Προσπαθήστε να βγάλετε από τη ρουτίνα τον εσωτερικό σας κόσμο.