Ζώδια

Ζώδια: Οι ψυχικές αναταράξεις επανέρχονται στο προσκήνιο μαζί με ζητήματα από το παρελθόν και εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί κυρίως σε ζητήματα καθημερινότητας.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα λάβετε σε θέματα που έχετε παραμελήσει μέχρι τώρα, αλλά αυτές είναι απαραίτητες για το μέλλον σας. Μην δίνετε σημασία σε πράγματα ανούσια και επικεντρώσου σε όλα αυτά που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω. Βγείτε από το σπίτι οι αδέσμευτοι γιατί κυκλοφορούν εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις πιο χαλαρά. Όταν θα συμβεί αυτό θα συνειδητοποιήσεις πως όλα είναι μόνο στο κεφάλι σου και μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο μυαλό σου. Οικονομικά ξέρετε ότι πρέπει να είστε φειδωλοί, αλλά πρέπει να παραμείνετε σε αυτό το mood.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να αποφεύγεις διαρκώς τα προβλήματα δεν ξέρω καθόλου που σας εξυπηρετεί. Πουθενά είναι η απάντηση και σας κάνει κακό. Δεν μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα καθαρά και αυτό έχει να κάνει με τη δική σας αυτογνωσία. Το μοναδικό μέλημά σας θα πρέπει να είναι η ψυχική σας ηρεμία.