Παραλία

Η καχυποψία των ημερών από την Τετάρτη θα εκφραστεί σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν για πρόσωπα κοντινά μας και θα προκαλέσει σε όλα τα ζώδια έντονο εκνευρισμό.

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθουν γεγονότα και ειδήσεις που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε όλο το πρόγραμμα σας αλλά ενώ μπορεί να γίνεται έξαλλοι με αυτό, τελικά είστε πολύ τυχεροί και θα σας βγει σε καλό. Βέβαια να ξέρετε πως παίζει να χρειαστεί να αλλάξετε λίγο στάση κοινώς να κάνετε την πάπια αλλά μην κολώνετε γιατί κι αυτό θα σας βγει σε καλό. Οικονομικά έχετε το νου σας λίγο γιατί με τόσα έξοδα θα τρώτε χαρούπια στο τέλος. Αισθηματικά προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από έναν έρωτα του παρελθόντος γιατί δεν θα βγει πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι στο επίκεντρο της ημέρας, αφού παρά το γεγονός ότι είστε πιεσμένοι θα προκύψουν νέες πηγές εσόδων από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε έτοιμοι να το εκμεταλλευτείτε. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες επαφές που θα σας εκνευρίσουν. Φροντίστε να αρχίσετε σταδιακά να τακτοποιείται εκκρεμότητες. Αισθηματικά πρέπει να αρχίσετε να ηρεμείτε και να δείτε τα πράγματα πιο σωστά και από πιο ρεαλιστική βάση. Και τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια που ψάχνετε καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας ρίχνουν ψυχολογικά και σας φορτίζουν διαρκώς με τα δικά τους προβλήματα και εσείς δεν μπορείτε ούτε καν να εκφραστείτε. Επίσης μην διώχνετε μακριά σας ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή σας ασκούν κριτική. Κάποιος πρέπει να σας συνεφέρει επιτέλους από τον κατήφορο που έχετε επιλέξει. Αισθηματικά δεν είστε σε φάση να ασχοληθείτε με αυτό το σπορ ούτε καν εάν σας έχουν δώσει σκονάκι.