ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε εδώ και πολύ καιρό, αυτή την εβδομάδα για κάποιον περίεργο λόγο θα νιώσετε πως έχετε κάτι να περιμένετε. Δεν είναι σαφές το τί θα είναι αυτό, αλλά θα αφορά σίγουρα τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Οικονομικά είστε σε καλό σημείο αλλά πρέπει να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Αισθηματικά θα είστε σε θέση να θέσετε επιτέλους τα όρια είτε αυτά αφορούν στο ταίρι σας είτε νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης και αυτό σας γεμίζει με μεγάλη χαρά αλλά εδώ είναι η μεγάλη παγίδα. Εάν δεν συνεχίσετε τώρα τη σκληρή προσπάθεια και μου καβαλήσετε κανά καλάμι τότε το παιχνίδι χάθηκε να ξέρετε. Οπότε σύνεση και όχι ενθουσιασμοί. Αισθηματικά να ξέρετε πως εάν δεν εκδηλώσετε τώρα τα αισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε θα χαθεί το τρένο καμάρια. Τρέξτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνετε σε τροχιά αλλαγών από την Τετάρτη με σωστή οργάνωση και πειθαρχία. Μην αφήσετε κανέναν να σας βγάλει από αυτό τον δρόμο ούτε καν το καλύτερο γκομενάκι της χώρας, Σκεφτείτε το μέλλον σας και τίποτε άλλο γιατί προμηνύονται ωραία πράγματα εάν το κάνετε. Αισθηματικά τι να λέμε τώρα. Ωραίοι οι έρωτες και οι σχέσεις αλλά παιδιά κακά τα ψέματα τώρα το βάρος είπαμε πρέπει να πέσει αλλου.