ΖΥΓΟΣ

Εάν δεν βάλετε όρια σε αυτά τα μέλη της οικογένειάς σας και δεν τους απαγορεύσετε να επεμβαίνουν στη ζωή σας με αυτό τον τρόπο μην περιμένετε να δείτε προκοπή. Συγκρουστείτε εάν χρειαστεί και θέστε τα όρια σας. Επαγγελματικά πρέπει να πάρετε άμεσα ριζικές αποφάσεις που ναι μεν θα σας ξεβολέψουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητες. Αισθηματικά αφήστε τα προβλήματα σας μακριά από τη σχέση για να συνεχίσετε να έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικά και ωραία πράγματα έρχονται σταδιακά στη ζωή σας κυρίως σε κοινωνικό και ερωτικό επίπεδο αλλά και εσείς μην μένετε με τα χέρια σταυρωμένα. Κάντε κάτι, πάρτε ένα τηλέφωνο, όλα εγω πρέπει να σας τα λέω πια. Μην ανησυχείτε και δεν θα εκτεθείτε. Έχετε μεγάλη εύνοια σε αυτά. Οικονομικά λέω σε όλους να μαζευτούν εκτός από εσάς που προτείνω να το ρίξετε και λίγο έξω. Τυχαίο;
ΤΟΞΟΤΗΣ

Συζητήσεις θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες ξεκινώντας από την Τετάρτη κυρίως με μέλη της οικογένειάς σας που δεν φαίνονται έτοιμα να αποδεχθούν τις αλλαγές που θέλετε εσείς να κάνετε στη ζωή σας. Μην δίνετε καμία σημασία και προχωρήστε όπως εσείς θέλετε. Οικονομικά να ξέρετε πως θα σας ζητηθούν λεφτά αλλά δεν πρέπει να δανεισετε τίποτα και σε κανέναν. Αισθηματικά πολύ δράμα τις τελευταίες ημέρες. Μήπως να το αλλάξετε αυτό ή να αλλάξετε τα άτομα που συναναστρέφεστε.