ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ημέρα απογοήτευσης θα είναι η Τετάρτη, αφού άτομα που εμπιστευόσασταν θα σας δειξουν το πιο σκληρό τους πρόσωπο. Αφορμή για αυτή την εξέλιξη θα είναι κάποιες ειδήσεις που θα φτάσουν στα αυτιά σας και δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Δυστυχώς το ίδιο κλίμα και στα αισθηματικά όπου οι δεσμευμένοι θα νιώθουν τόση μοναξιά. Εάν για αυτό ευθύνεστε μην καταθέσετε τα όπλα. Κάντε ότι είναι δυνατον για να ανατρέψετε το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε καμία περίπτωση την Τετάρτη δεν θα πρέπει να έχετε τη συμπεριφορά γροθιά στο μαχαίρι γιατί εσείς τελικά θα πονέσετε κι αυτό είναι σίγουρο. Ειδικά στα επαγγελματικά δεν φτάνει μόνο η διαλλακτικότητα αλλά θα χρειαστεί και λίγο γλείψιμο. Το ξέρω ότι το σιχαίνεστε αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνει για να μην πάρει άλλος τη θέση. Αισθηματικά κάτι σκιρτάει τον τελευταίο καιρό ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. Ήρθε η ώρα σας και ξεκινήστε λοιπόν εξόρμηση.
ΙΧΘΕΙΣ

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά διαδέχονται η μία την άλλη και θα σας γίνουν κάμποσες προτάσεις κάποιες από τις οποίες είναι αρκετά αξιόλογες. Προσπαθήστε να μετρήσετε όχι μόνο το μεγαλύτερο κέρδος αλλά να προτιμήσετε την μεγαλύτερη διάρκεια. Μάλιστα, οι δεσμευμένοι θα ήταν καλό να ρωτήσουν και τον σύντροφό τους μιας και θα τον αφορά επίσης άμεσα. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε καμία ανάγκη. Ένας μπαίνει ένας βγαίνει.