Μήνυμα

Ζώδια: Με τη Σελήνη από τους Διδύμους η επικοινωνία, η διάθεση για κοινωνικοποίήση και ο δυναμισμός περισσεύουν, επομένως είναι μία καλή ημέρα η Τρίτη για επίτευξη στόχων και σχεδίων.

ΚΡΙΟΣ
Το κυνήγι του συντρόφου χρειάζεται ένα διάλειμμα αυτή την περίοδο, αφού η σκέψη σας είναι σε άλλους τομείς και τα αισθηματικά απλά σας αποσπούν την προσοχή. Θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε και νέα project αρκεί να είστε σίγουροι ότι προλαβαίνετε με το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά σας.
ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου τους συμβιβασμούς και να μην δέχεσαι όλα αυτά που δεν σε καλύπτουν. Επαγγελματικά και στους τομείς της καθημερινότητάς σου, μπορείς να κάνεις ότι ακριβώς σκεφτείς. Αρκεί να βάλεις πρόγραμμα σωστό και να το ακολουθείς με πειθαρχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε κατακλύζει από συναισθήματα και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου. Εάν αυτό θες αυτό να κάνεις, αλλά φρόντισε τουλάχιστον να επωφεληθείς και να μην το ρίξεις στη μελαγχολία, αλλά στην ουσιαστική ενδοσκόπηση του εαυτού σου και των αναγκών σου.