Βροχή

Ζώδια: Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία δίνεται σε όλους η ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και να αρχίσουμε επιτέλους μία καλύτερη συνεννόηση.

ΚΡΙΟΣ

Εάν σταματήσετε να εκνευρίζεστε έχετε όλα τα προσόντα για να περάσετε όμορφα και να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας με τον καλύτερο τρόπο. Θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα που μέχρι τώρα είχατε αποξενωθεί λόγω της επιπόλαιης συμπεριφοράς σας. Καλύτερος προγραμματισμός χρειάζεται στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία φαίνεται πως επανέρχεται στη ζωή σας και τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε τις σκέψεις και τις δουλειές σας σε μία τάξη και να προχωρήσετε μπροστά μακριά από καταστάσεις που σας ρουφούν όλη την ενέργεια. Μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πάει πίσω και να χάσετε ξανά την ορμή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς την Τρίτη θα έχεις την ευκαιρία να τα καταφέρεις σε μεγάλο βαθμό κι αυτό θα σου δώσει μία ευεξία και θα απομακρύνει το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις που τον τελευταίο καιρό σας είχαν κατακλύσει. Μην δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους μόνο και μόνο από συνήθεια.