Πλανήτες

Ζώδια: Έντονη ημέρα για να διεκδικήσετε τα θέλω σας και τις επιδιώξεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και στις κοινωνικές σας συναναστροφές, αλλά από το απόγευμα αλλάζει το κλίμα και γίνεται πιο έντονο με μεγαλύτερο πάθος τότε πια να διεκδικήσετε πράγματα στον έρωτα.

 ΚΡΙΟΣ

Απέφυγε με κάθε τρόπο να προβείς σε σημαντικές επενδύσεις την Τρίτη, γιατί η ημέρα θα είναι άτσαλη και μπορεί να πέσεις και θύμα παραπλάνησης. Οπότε μην κάνετε καμία βεβιασμένη κίνηση γιατί θα χάσετε κι αυτά που έχετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ήρθε η ώρα να παίξετε με την πιο γλυκιά σας διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας, αλλά δεν πρέπει να το βάζετε κάτω γιατί οι εξελίξεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και θα υπάρξουν μεγάλες και τρομερές ευκαιρίες. Μην παίρνετε όμως θάρρος με τα οικονομικά σας, γιατί είναι ακόμα δύσκολη η κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές ανατροπές θα βιώσετε σε πολλά θέματα της καθημερινότητάς σας εσείς οι Δίδυμοι γεγονός που θα σας προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Μην δίνετε σημασία και συνεχίστε το πρόγραμμά σας. Φίλοι και αγαπημένα σε εσάς πρόσωπα έχουν την ανάγκη σας, αλλά για τους δικούς σας λόγους αδιαφορείτε. Ξεκαθαρίστε τη στάση σας.