Χέρια

Ζώδια: Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνει η Τρίτη και δεν αποκλείονται και ειδήσεις που θα έχουν να κάνουν με οικονομικά bonus ή αυξήσεις που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και ψυχικά.

ΚΡΙΟΣ

Μην ξεχνάς τους ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα σου και που μπορεί και τώρα να σου δώσουν λύσεις στα προβλήματά σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απέφυγε να λάβεις αποφάσεις ειδικά εάν κάτι σας έχει εκνευρίσει. Ερωτικά είναι καλή ημέρα να βγείτε και γιατί όχι να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλάξτε την τακτική σας που είχατε μέχρι τώρα και η οποία σας έφερε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εάν το κάνετε αυτό, τότε σας περιμένει μία υπέροχη ημέρα με ευκαιρίες που θα σας πάνε ένα βήμα παρακάτω επαγγελματικά. Οικονομικά συνεχίστε την τακτική οικονομίας που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο εάν δεν λύσετε τα θέματα που υπάρχουν από το παρελθόν και τα οποία αποτελούν τροχοπέδη για την ψυχική σας ανάταση. Δώστε τους σημασια γιατί έχουν μεγάλη επίδραση πάνω σας. Προσπαθήστε να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.