Ελέφαντας

Η Σελήνη από τον Ζυγό δεν πρόκειται να αφήσει όρθιο τίποτα μιας και θα φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις για όλα τα ζώδια. Αλλά δεν μιλάμε για απλές παρεξηγήσεις, την Τρίτη κάποιος θα χαθεί.

ΚΡΙΟΣ

Λοιπόν δεν θέλω να σας πανικοβάλλω αλλά εάν δεν ηρεμήσετε την Τρίτη δεν θα σας βλέπω και πολύ καλά στα μυαλά σας. Τρομερή ένταση βρε καμάρια μου και χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τι σας φταίει; Νομίζω η μοναξιά για αυτό πάρτε λίγο τα πάνω σας και βγείτε έξω για λίγο φλέρτινγκ. Εάν προκύψει και μπροστά σας ένας Αιγόκερως να ξέρετε θα πάρει φωτιά το Κορδελιό για να μην πω κάτι άλλο πιο πρόστυχο. Οπότε αφήστε τη μίρλα και ξεχυθείτε στα αλώνια του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταματήστε καμάρια αυτό το βιολί γιατί σας βλέπω εσάς παρέα με τον πόνο σας και ούτε κολοβή γάτα δεν θα είναι δίπλα σας. Μέσα στη μιζέρια, μέσα στα παράπονα μέσα στις κατά φαντασιώσεις καταστάσεις. Θα σταματήσετε ή θα γκαντεμιάσετε όλο αυτό το υπέροχο που σας συμβαίνει. Μόνο το τζόκερ πια δεν σας έχει πέσει. Και το γκομενάκι που έχει έρθει μόνο σε γάμο δεν σας έχει ζητήσει ακόμα. Αχαριστία λέγεται αυτό όπως έλεγε και η Χρύσπα (που εξαφανίστηκε αυτή;)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε λοιπόν η εποχή! Να βγείτε από το καβούκι σας για να γίνουν πράγματα σε αυτή τη χώρα…. ά ρε Βάνα όλα τα έχεις πει πια. Όρμα σε συζητήσεις, σε επαφές, κοινωνικές και όχι μόνο, σε συμφωνίες. Και εάν βρεθεί μπροστά σας σε αυτή τη φάση κάποιος γκρινιάρης πάρτε τον παραμάζωμα. Διώξτε τους ενεργειακά άχρηστους ανθρώπους και γλεντήστε τη ζωή. Και εάν θελήσετε και καμία βοήθεια δεν είναι κακός ένας ψυχολόγος. Κλέφτες θα γίνουν κι αυτοί οι δόλιοι.