ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχουν λυσσάξει πια οι γύρω σου με την επιτυχία σου. Να φάνε τα συκώτια τους πια. Για αυτό εσείς μην δίνετε σημασία, αλλά να είστε έξτρα προσεχτικοί γιατί δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να κάνουν φουστιές. Όχι ότι εσείς έχετε ανάγκη, αλλά για να μην σας χαλάσουν τη διάθεση. Εάν ντυθείς και σαν άνθρωπο και όχι λες και ήρθες από τα Μάταλα τότε δεν αποκλείεται να γνωρίσεις αυτόν που θα ήθελες. Εάν είναι και Ταύρος όρμα, αρκεί να μείνει κι αυτός.

ΛΕΩΝ

Εάν ξαναπαραπονεθείτε ξανά για αποτυχίες στον ερωτικό τομέα τότε δεν θα γράψω για εσάς μία εβδομάδα. Ε μα έχει καταντήσει σκάνδαλο πια, τόσα άτομα να σας θέλουν και εσείς νάνι νάνι το μωρό μου. Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους και μην είστε τόσο εχθρικοί. Για τους δεσμευμένους είδατε δεν λέμε τίποτα γιατί όλα είναι υπέροχα και μέσα στα μέλια. Στα υπόλοιπα προσέξτε τους χειρισμούς που κάνετε οικονομικά θέματα γιατί αλλιώς σας βλέπω και άφραγκους και χωρίς γκομενάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείτε ρεαλιστικά κάποια πράγματα βρε παιδάκια και μην μπαίνετε σε διαδικασία να αναρωτιέστε, το έκανα σωστά, μήπως δεν έπρεπε να το κάνω έτσι. Έλεος πια! Τι γκρίνια είναι αυτή. Μαζέψτε λίγο αυτή τη συναισθηματικότητά σας που έχει φτάσει σε άλλο level. Στρωθείτε στη δουλειά καλύτερα και ασχοληθείτε λίγο και με το ταίρι σας που το έχει φάει η μοναξιά για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. Οι ελεύθεροι παρακαλώ όπως παραμείνουν έτσι.