ΖΥΓΟΣ

Μην είστε βρε τόσο παρορμητικοί. Δεν μπορείτε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή ενεργήσετε. Προτείνω από τούδε και στο εξής να μετράτε μέχρι το 10 για να αποφύγετε την κοτσάνα. Θα προτείνω επίσης να ασχοληθείτε λίγο με πιο δημιουργικά πράγματα. Στα κοινωνικά σας μην είστε κουτσομπόληδες γιατί θα έρθει η ώρα που ο περίγυρός σας θα σας πετάει πέτρες. Εάν προκύψει λιονταράκι στη ζωή σας δέστε το και φυλακίστε το. Μην το αφήσετε θα λυπηθείτε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μαζεύετε δίπλα σας βρε ότι πλέμπα βρείτε στο διάβα σας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν στη ζωή σας και μάλιστα κάποιοι από δαύτους διώχνουν άλλους ανθρώπους από γύρω σας. Τα οικογενειακά σας θέματα είναι το μεγάλο σας αγκάθι αλλά εάν δεν το βγάλετε τότε τι να πω. Θα είστε έρμαια αυτών των καταστάσεων. Τα αισθηματικά σας είναι σαν τη φάβα. Όλα χάλια βρε καμάρια μου γλυκά. Μαζέψτε λίγο αυτό το στυλ του Σταμάτη Γαρδέλη. Δεν έχει πέραση πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ξέρετε πως εάν συνεχίσετε να ακούτε αυτούς που ακούτε για τα αισθηματικά σας τότε θα είστε σαν τον κούκο. Μόνοι. Ποιοι είναι αυτοί που θα σας αναστατώσουν για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Εάν συνεχίσετε έτσι σας βλέπω να σας στέλνει αδιάβαστο το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μαζευτείτε λίγο καμάρια μου θα σας βγει κανά όνομα και άντε μετά να μην δείτε το πρόσωπό σας σε κανά σκανδαλοθηρικό περιοδικό.