ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σχέση σου αυτή την περίοδο είναι το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή σου και πρέπει να την προστατέψετε. Μην κάθεστε σαν τον Βούδα και τα περιμένετε όλα από τον άλλον. Να κουνηθείτε και εσείς λιγάκι και να ηρεμήσετε λιγάκι με τα social media. Πώς θα χτίσετε έτσι εμπιστοσύνη καμάρια μην τα πάρω στο κρανίο. Ηρεμήστε λοιπόν γιατί σας βλέπω το κελεπούρι να σας λέει κανά au revoir και να τρέχετε στην παλιά σας γειτονιά. Οικονομικά μήπως να βρίσκαμε καμία δουλίτσα… λέω εγώ τώρα βρε παιδί μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μα πόση τσιγκουνιά πια; Τι θα τα κάνετε τόσα λεφτά που μαζεύετε; Και πως θα τα χαρείτε αφού δουλεύετε σαν τα σκυλιά. Θα εκτιμηθούν βέβαια οι προσπάθειές σας. Αλλά έλεος πια! Ζήστε και λίγο βρε παιδιά μου καλά. Όταν γεράσετε τι θα θυμάστε; Είναι πολύ ευνοϊκό το διάστημα για να το γλεντήσετε και εάν μαζέψετε και την ξινίλα σας τότε δεν αποκλείεται να σταυρωθεί και κανένας άνθρωπος για εσάς.
ΙΧΘΕΙΣ

Θέλετε να ηρεμήσετε λιγάκι ε; Ξεχάστε το την Τρίτη δυστυχώς γιατί από τα νεύρα σας θα ανεβείτε στα κλαδιά. Μην πάρει κανέναν άδικο ο έξω από εδώ. Προσοχή μην πείτε βαριά λόγια και κοπούν σχέσεις από το πουθενά. Οπότε μαζέψτε τα νεύρα σας μικρά ψαράκια. Εάν πάτε να κουρνιάσετε στην οικογένειά σας θα βρείτε λιγάκι ηρεμία και αυτό θα σας ησυχάσει. Α ξέχασα να σας πω! Θα έχετε επισκέψεις από το παρελθόν και μάλιστα πολύ πολύ ερωτικά.