Ζώδια 2021

Την Τρίτη τα περισσότερα ζώδια με τη Σελήνη στους Τοξότες θα έχουν ανεβασμένη διάθεση και θα θελήσουν να φλερτάρουν, να κοινωνικοποιηθούν, αλλά και να ζήσουν πιο ανάλαφρα. Προσοχή όμως στις επιπολαιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή η νέα Σελήνη για τα αισθηματικά σας, αφού φαίνεται πως από την Τρίτη και μετά θα υπάρξει μία γνωριμία που θα σας αναστατώσει ευχάριστα και θα διώξει μακριά τη μοναξιά. Επαγγελματικά ευνοείστε επίσης, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερα. Επικεντρωθείτε σε σπουδές.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου και παρά τις αναποδιές και τα εμπόδια δεν σκοπεύεις να το βάλεις κάτω σε καμία περίπτωση. Μην διστάσεις να λάβεις σοβαρές και ρηξικέλευστες αποφάσεις. Ευνοϊκό το διάστημα για τους αδέσμευτους που διανύουν μία εποχή προτάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος βρίσκουν τη λύση τους από την Τρίτη και μετά ειδικά σε ότι έχει να κάνει με οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούσαν. Μην εμπλακείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα. Αποστασιοποιηθείτε και κοιτάξτε μόνο τον εαυτό σας.