Άδεια πόλη

Ζώδια: Η Σύνοδος του Κρόνου και του Άρη που μετακόμισε στον Υδροχόο θα είναι μεγαλειώδης και θα προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και σε επίπεδο ζωδίων, για αυτό θα πρέπει όλοι να προσέχουμε τι λέμε.

ΚΡΙΟΣ

Μόνο εάν παραμείνεις σταθερός στις απόψεις σου και τις αποφάσεις σου τότε μόνο θα δεις την επιτυχία και σε χρόνο που δεν θα το περιμένεις καν. Προσοχή μην σου κοπούν τα φτερά από πιθανές καθυστερήσεις γιατί αυτές ακριβώς σε λίγες ημέρες θα σε οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα όσα θα συμβούν την Τρίτη έχουν μεγάλη επιρροή πάνω σου και θα καταφέρνουν να σε αποσυντονίζουν και να σε βγάζουν από το μονοπάτι σου. Μην δίνετε σημασία και δείξτε ψυχραιμία γιατί όλα αυτά είναι παροδικά και εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που θα γίνουν θα σε εκνευρίσουν και απλά και εσείς δεν πρέπει να μένετε με τα χέρια σταυρωμένα. Πρέπει να αναλάβετε δράση και να προχωρήσετε μπροστά, αλλά χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Μην πάρετε ρίσκα ερωτικά.