πόλη

Ζώδια: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Δία από τον Αιγόκερω δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να δούμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και αναγνωρίζεται επιτέλους η σκληρή δουλειά και ο ανθρωπισμός.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πολλές υποχρεώσεις και όλες μαζί νιώθετε ότι σας πνίγουν και αυτό σας αποσυντονίζει και σας δημιουργεί μία πολύ κακή διάθεση. Εάν δεν προγραμματίσετε τις εργασίες σας και δεν οργανωθείτε σωστά έτσι θα κυλήσει η περίοδος αυτή. Να μην δίνετε σημασία σε πρόσωπα που σας ταράζουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έντονος εκνευρισμός σας αυτή την περίοδο θα συνεχιστεί και είστε σε φάση να βγαίνει πιστόλι με το παραμικρό χαζό που ακούτε. Έχετε απόλυτο δίκιο να είστε σε αυτή την κατάσταση, αλλά δεν βγαίνει πουθενά και εσείς χαλάτε τα νεύρα σας. Δώστε λύσεις σε αυτά που θέλετε με νηφαλιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που σε αγαπούν πραγματικά και για αυτό θα πρέπει να νιώθετε μεγάλη χαρά. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα και μην δείχνετε έναν χαρακτήρα που δεν είστε εσείς πραγματικά. Βάλτε σχέδια στη ζωή σας και οργανωθείτε για την μετά καραντίνα εποχή.