Ήλιος

Η Ηλιακή Έκλειψη την Κυριακή δεν αφήνει τίποτα όρθιο για όλα τα ζώδια γεμίζοντας με ένταση το Σαββατοκύριακο αλλά και με ψεύτικες υποσχέσεις που θα μας παγιδεύουν.

ΚΡΙΟΣ

Σούπερ ανασφάλειες υπάρχουν όλο το Σαββατοκύριακο κυρίως στον οικογενειακό σας περιβάλλον όπου θα αποκαλυφθούν μυστικά και λάθη. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και θα αναγκαστείτε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις αλλά αποφύγετε να κάνετε κάτι με την ακίνητη περιουσία σας. Οριστικές λύσεις θα πρέπει να δοθούν και στις αισθηματικές υποθέσεις ειδικά εάν υπάρχουν ζητήματα που σου χαλάνε τη σχέση. Θέλει γενικά προσοχή το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να σκεφτείς τι πραγματικά έχει σημασία για τη ζωή σου και να ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί. Προχώρησε σε καίριες αλλαγές κυρίως στον τρόπο που σκέφτεσαι και σε αυτό μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθειά δικών σου ανθρώπων που θα την πάρεις απλόχερα και θα νιώσεις ανακούφιση. Το μυστικό είναι να εξηγείς τις απόψεις σου χωρίς εντάσεις και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά και τα αισθηματικά σου ζητήματα που είναι πλήρη παροξυσμό αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται πως οι καθυστερήσεις και τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει θα σας φέρουν αντιμέτωπους με νέα δεδομένα και η προσπάθεια θα πρέπει να είναι τεράστια για να μην έχετε απώλειες. Στα αισθηματικά θα πρέπει να δείξεις πως μπορείς να ανταποκριθείς και στις απαιτήσεις του συντρόφου αλλά και στα θέλω σου.  Μην κάνετε το λάθος να απομακρύνεστε χωρίς λόγο γιατί εσείς θα χάσετε στο τέλος το τρένο.