ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από τις σπασμωδικές επιπόλαιες κινήσεις που έχουν γίνει η καθημερινότητά σας πια, θα συνειδητοποιήσετε με λύπη ότι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά μπας και βγάλετε άκρη. Η Ηλιακή έκλειψη σας χτυπάει στο κομμάτι του ίδιου σας του εαυτού και εσείς πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας. Προσοχή όμως γιατί η ενέργειά σας είναι στο πάτωμα.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη κυριολεκτικά σας τσακίζει, αφού μπαίνουν σκέψεις για όλα έχετε κάνει λάθος μέχρι τώρα και πως έφεραν τα τόσο αρνητικά αποτελέσματα. Εμμονικές σκέψεις σας δηλητηριάζουν το μυαλό κάθε ώρα και στιγμή και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην μαστιγώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Ο μοναδικός τομέας που μπορεί να έχει λίγο αλάτι αυτό το διήμερο είναι τα αισθηματικά που αναμένονται απροσδόκητες ευχάριστες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέα δεδομένα και τότε ενδεχομένως να βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα σας ρίχνουν στο πάτωμα. Το διήμερο θα έχει προβλήματα να ξέρετε και θα πρέπει κάθε στιγμή να είστε δυστυχώς σε επιφυλακή. Το γεγονός ότι βλέπετε σαν όλα πια να ναυαγούν αυτό σας ταράζει και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε και σε λάθος άτομα. Προσοχή και στα αισθηματικά και στις πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν.