ΖΥΓΟΣ

Θυελλώδες το Σαββατοκύριακο για εσάς κυρίως στα πιο πρακτικά ζητήματα της ζωής σας όπως τα επαγγελματικά όπου πραγματικά φοβάμαι τι θα γίνει. Καθίστε πίσω και βρείτε ποια μπορεί να είναι η λύση σε όλο αυτό τον πανικό που συμβαίνει. Μόνο εάν δεν φανείτε παρορμητικοί μπορεί να υπάρξει ελπίδα. Οι παρεξηγήσεις στα αισθηματικά ίσως να βρουν τη λύση τους εάν κάνετε πολλά βήματα πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικά ή ταξίδια. Θα υπάρξουν σοβαρές ανατροπές στα μεγάλα σχέδια που έχετε στη ζωή σας. Ωστόσο, οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν και θα είναι καλυμμένες καλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Τα αισθηματικά σας απαιτούν από εσάς αλλαγή στον χειρισμό τώρα και για πάντα. Πάντως, τα φλερτ δεν θα λείψουν να ξέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σοβαρές προβληματικές καταστάσεις σας τσακίζουν ψυχολογικά το Σαββατοκύριακο και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μην παρασυρθείτε από τα νεύρα σας γιατί τότε θα γίνει χαμός. Φοβίες και οικονομικά ζητήματα προκύπτουν από την Ηλιακή έκλειψη και σας ταράζουν ακόμα περισσότερο. Τα αισθηματικά σας είναι σε ένα τέτοιο επίπεδο που δεν μπορείτε άλλο να συμπεριφέρεστε σαν να μην υπάρχει άλλος άνθρωπος σαν και εσάς.