ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είναι ένα Σαββατοκύριακο πολύ έντονο που θα καταλάβετε πως δεν μπορεί πλέον άνθρωποι δικοί σου κυρίως της οικογένειας να σας ορίζουν πως θα ζήσετε. Αποκτήστε επιτέλους αποφασιστικότητα και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Μην αφήνετε στην τύχη τους καταστάσεις στα αισθηματικά. Όσο και να σας ενοχλεί συνειδητοποιήστε πως κάνετε κακό με αυτό τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη σας ζητά να προσέξετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε κάτι σημαντικό στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας έχει βγει ο Ρουβίκωνας από μέσα σας και θέλετε να σπάσετε τα δεσμά σας από κάθε τι που μπορεί να σας περιορίζει ή σας επιβάλλουν. Σταματήστε αυτή τη στάση γιατί θα σας βάλει πραγματικά σε μπελάδες. Έρχονται από την Κυριακή και μετά πολλά ξεκαθαρίσματα που θα σας βάλουν σε σκέψεις και δεν αποκλείεται να κόψετε μαχαίρι επαφές με πρόσωπα δικά σας. Η οικογένεια βάλετε από την Ηλιακή Έκλειψη και εσείς θα πάρετε μία και έξω τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη σας προειδοποιεί πως οτιδήποτε χτίζετε στην άμμο δεν πρόκειται να μείνει όρθιο. Σταματήστε λοιπόν να ονειρεύεστε χωρίς να κάνετε τίποτε άλλο γιατί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Πάψτε επιτέλους να είστε αναβλητικοί και κοιτάξτε πως θα αλλάξετε ουσιαστικά τη ζωή σας. Αισθηματικά να μάθετε να μην δίνετε αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Καλή η παραμύθα της αιώνιας αγάπης αλλά πρέπει να διεκδικείτε επιτέλους τα θέλω σας.