Λεωφόρος

Το Σαββατοκύριακο προετοιμάζει όλα τα ζώδια για την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω με την οποία κλείνει ένας κύκλος αλλαγών καθοριστικών για τη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Κόψτε ταχύτητα καμάρια μου γιατί σας βλέπω να βρίσκετε πουθενά. Ωραίες είναι οι αλλαγές και σας ευνοεί και το κλίμα ιδιαίτερα, αλλά μην τα κάνετε όλα τόσο βιαστικά γιατί θα τα κάνετε σαλάτα και μάλιστα άνοστη. Επίσης μην είστε βρε τόσο ανυπόμονοι, θα έρθουν όλα στην ώρα τους. Έρχεται άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία ε! Σας το είπα; όχι. Ε σας το λέω τώρα για να βάλετε τα καλά. σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις αλλά από την άλλη θα έρθουν και τόσο ευχάριστα και χαρούμενα γεγονότα που πραγματικά θα δώσουν στην ημέρα ένα νέο νόημα. Για αυτό να είστε σε ετοιμότητα για τις ευκαιρίες. Αισθηματικά να ξέρετε πως είτε θα αλλάξετε τροπάρι είτε θα υποστείτε ήττα. Το ταίρι σας δεν χαμπαριάζει και πρέπει εσείς να του δείξετε τον τρόπο. Έστω κι αν χρειαστεί να μην είστε πια μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχική σας διάθεση παραμένει στα πατώματα και για αυτό δεν ευθύνεται κανείς παρά μόνο εσείς. Κολλάτε το μυαλό σας σε συγκεκριμένα σημεία και δεν αφήνετε να δείτε τι μεγαλύτερη εικόνα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου πια να σας το λέει συνέχεια. Αισθηματικά μην μπαίνετε στον κόπο να αναλώνεστε σε περίεργες καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν αυτό που πραγματικά θέλετε. Και μην το βαφτίζετε σε εμένα “αυτό θέλω πραγματικά”.