ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες δεν θα μείνετε παραπονεμένοι σας το υπόσχομαι. Ένα σορό κυριολεκτικά από τέτοιες αλλά πρέπει να τις αξιοποιήσετε ε! Μην αρχίσετε τα μα και μου. Πιάστε την ευκαιρία από τα μαλλιά και τρέξτε. Πολύ όμως εκνευρισμό βλέπω βρε καμάρια. Από το σπίτι ε; Το ξέρω, είδα τα άστρα και ήξερα πως θα υπάρξει καυγάς. Εάν έχετε όρεξη κάντε το, αλλιώς απλά απομακρυνθείτε.  Αισθηματικά δεν βλέπω να λειτουργεί σωστά μια σχέση εξ αποστάσεως.

ΛΕΩΝ

Φουλ οι ανασφάλειες το Σαββατοκύριακο και εσείς προσπαθείτε να καταλάβετε τι ισχύει και τι όχι από όσα έχετε μέσα στο μυαλό σας. Για το λόγο αυτό δεν μπορείτε να κρίνετε σωστά ούτε τα πρόσωπα ούτε τις καταστάσεις και υπάρχει ο κίνδυνος της λούμπας. Μην πάρετε λοιπόν τώρα αποφάσεις γιατί δεν σας βλέπω καλά αλήθεια. Και αφήστε και τις ερωτικές υποθέσεις για το διήμερο τουλάχιστον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και ενώ το διήμερο είναι σχετικά αρκετά καλό με ωραίες επαφές, κοινωνικές γνωριμίες, εξόδους, αλλά και ευκαιρίες επαγγελματικές έρχονται κάποια εμπόδια από εκεί που δεν τα περιμέναμε και μας χαλάνε τη διάθεση. Κακώς το επιτρέπεται αυτό γιατί είναι περαστικά. Εάν δεν λύσετε τα προβλήματα μία και έξω με το ταίρι σας τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα. Λύστε τα με τον ευγενικό ή και τον άγριο τρόπο και τότε η πορεία που πρέπει να πάρετε θα φανεί.