ΖΥΓΟΣ

Δεν θα είναι όμορφο Σαββατοκύριακο κι αυτό πρέπει να σας το πω δυστυχώς. Μεγάλη ένταση, εκνευρισμός και πρέπει να κινηθείς έξω από τα νερά σου για να δώσεις λύσεις στα προβλήματα. Ωστόσο, από το απόγευμα αλλάζει λίγο το κλίμα και θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους και να χαλαρώσετε. Αισθηματικά είτε προχωράτε επιτέλους σε ξεκαθαρίσματα ή τι να πω πια! Άντε γεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλε ένα πρόγραμμα βρε πουλάκι μου και προτεραιότητες στη ζωή σου. Ξεκίνα από αυτό το Σαββατοκύριακο και θα δείτε ότι θα σας ανταμείψει το διήμερο. Δεν είναι όλα τα πράγματα πια δουλειά και υποχρεώσεις στο σπίτι. Αποκτήστε ξανά το χαμόγελό σας και βγείτε λίγο έξω και γνωρίστε κόσμο. Όχι απαραίτητα γκομενάκια αλλά να διευρύνετε τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διήμερο αυτό οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις δίνουν τη θέση τους σε πιο ευχάριστα γεγονότα που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας προσφέρουν μία πιο ευχάριστη θέα στη ζωή. Οπότε αξιοποιήστε αυτό το διήμερο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Παραμένουν βέβαια κάποια αγκάθια στα οικονομικά, αλλά δεν βαριέσαι πια. Αισθηματικά επίσης μεγάλη αρμονία νιώθετε. Συνεχίστε έτσι και προσοχή στις κουτσουκέλες.