ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εντάσεις δεν σταματούν για εσάς και είναι φυσικό αφού έχετε τσακωθεί με τη συνέπεια και μονίμως το μυαλό σας είναι αλλού. Ξεκαθαρίστε επιτέλους τι συμβαίνει μέσα σας και μην κάνετε στους ανθρώπους αυτά τα οποία έχετε υποστεί και σας έχουν σκληρύνει. Συγγνώμη που σας τα λέω ωμά, αλλά βλέπω να έρχονται οδυνηρές εξελίξεις. Και αυτές θα είναι άτσαλες κυρίως σε επαγγελματικά και αισθηματικά. Θα εξαφανίζεται κόσμος από δίπλα σας να ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να προσαρμοστείτε άμεσα σε κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις που θα έρθουν και θα φέρουν την ανατροπή όχι μόνο στο καθημερινό σας πρόγραμμα  αλλά και γενικά στη ζωή σου. Κάποιοι άνθρωποι είναι κοντά σας σε πολλά ζητήματα οπότε μην σας πιάνει εγωισμός και δεν μιλάτε. Αισθηματικά ένα θα σας πω! Ήμασταν δυο, ήμασταν τρεις, ήμασταν χίλιοι δεκατρείς. Μαζευτείτε γιατί υπάρχει ακόμα το Ηθών.

ΙΧΘΕΙΣ

Περίεργο διήμερο βρε παιδιά μου. Από τη μία θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας χαροποιούν φουλ αλλά από την άλλη θα προκύπτουν και γεγονότα που θα σας γεμίζουν με απαισιοδοξία και το χειρότερο με απογοήτευση. Στα αισθηματικά χρειάζεται τεράστια προσοχή κυρίως για τους δεσμευμένους που όλα κρέμονται από μία κλωστή ακόμα κι αν είστε μαζί από την εποχή του Αδάμ.