Πεταλούδα

Ζώδια: Ο Ερμής σταδιακά θα ξεκινήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο να ορθοδρομεί, αλλά τα προβλήματα με την επικοινωνία δεν θα σταματήσουν, όπως και οι δυσκολίες στις μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Εντάσεις και καβγάδες θα υπάρξουν το διήμερο και θα επηρεάσει τα σχέδια σας καθώς η ψυχραιμία θα λείπει. Πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τις υποθέσεις σας γιατί διαφορετικά θα χρονίσουν. Αυτό το διήμερο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να οργανώσετε το κεφάλι σας. Αισθηματικά επίσης πρέπει να δείξετε ψυχραιμία γιατί δεν θα λείψουν και εκεί οι μεγάλες εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλος ο δυναμισμός το διήμερο και θα έχετε όλες τις δυνατότητες να κατακτήσετε τους στόχους σας. Σε θέματα και εντάσεις με την οικογένεια να ξέρετε πως δεν πρέπει να κλείσετε το στόμα σας αλλά όχι και να ουρλιάξετε. Να ξέρετε πως το διήμερο θα έρθουν ωραία γεγονότα. Το κλίμα βελτιώνεται στα αισθηματικά και πλέον θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω τα προβλήματά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κινήσεις σας θα επηρεαστούν από την ψυχολογία σας η οποία είναι ήδη πεσμένη και βλέπετε τα γεγονότα θολά πολύ. Τα πράγματα δεν είναι πολύ ελπιδοφόρα γιατί δεν μπαίνετε καν στη διαδικασία να σκεφτείτε ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε από αυτή τη ζωή. Μην δώσετε κανένα κίνητρο σε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά. Αισθηματικά δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον αυτή την περίοδο.