Πώς θα περάσουν το διήμερο τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ειδήσεις επαγγελματικές θα έρθουν μπροστά σας αυτό το διήμερο και εσείς θα νιώθετε πελαγωμένοι σαν να είστε υποχρεωμένοι να λάβετε σοβαρές αποφάσεις και που δεν μπορείτε στην παρούσα φάση. Καμία βιασύνη όμως και όπως σας έχω πει πολλές φορές μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας. Στα αισθηματικά πρέπει να δείξετε ωριμότητα γιατί βλέπετε τα πράγματα μόνο από τη δική σας σκοπιά.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τις βαθυστόχαστες συζητήσεις το διήμερο για επαγγελματικά ζητήματα. Είστε τόσο στρεσαρισμένοι με αυτά τα θέματα όπως και τα οικονομικά σας. Οπότε χρησιμοποιήστε αυτό το διήμερο για να ηρεμήσετε και να ξεκουράσετε το κορμί σας.  Μην το παρατραβάτε γιατί αλήθεια δεν θα αντέξετε τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται. Αισθηματικά κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο της σχέσης σας και πρέπει να μάθετε τι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα νεύρα σας είναι κοινώς κρόσια και εσείς δεν αντέχετε άλλο αυτή την κατάσταση. Το μοναδικό που μπορείτε να κάνετε αυτό το διήμερο είναι εάν μπορείτε να φύγετε για οπουδήποτε αρκεί να χαλαρώσετε και να αδειάσετε από τις σκοτούρες σας. Οικονομικά βέβαια πρέπει να προσέχετε να μην χαλάσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Οι αδέσμευτοι να προσέχουν ένα νέο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να μπει στη ζωή τους.