ΖΥΓΟΣ

Πάρτε λίγο τα πάνω σας και πάρτε εκείνες τις πρωτοβουλίες έτσι ώστε να λύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν για να μπορέσουν να εξελιχθούν τα πράγματα με έναν πιο ομαλό τρόπο. Σε καμία περίπτωση μην αράξετε σε κανέναν καναπέ τύπου yolo. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερη ισορροπία. Μην απομακρύνεστε από τον άνθρωπό σας τώρα που σας έχει πραγματικά ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκνευριστικό θα είναι για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό οφείλεται στις παρεξηγήσεις και τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν κυρίως σε θέματα καθημερινότητας, τα οποία ωστόσο σας δημιουργούν πρόβλημα. Οι αδέσμευτοι σύντομα θα έρθουν μπροστά σε ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα σας γοητεύσει. Μην διστάσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Καμία πιθανότητα δεν υπάρχει το διήμερο αυτό να ηρεμήσετε από όλες τις υποχρεώσεις που έχετε και δυστυχώς δεν θα σας μείνει και χρόνος για ξεκούραση. Αποφύγετε πάση θυσία να έρθετε σε ρήξη με συναδέλφους που το μόνο που θέλουν από εσάς είναι να σας οδηγήσουν στην έκρηξη που αργότερα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Αισθηματικά μη δώσετε δικαιώματα για ζήλιες του συντρόφου σας.