ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό όπου πρέπει να προσέχετε είναι η στάση σας που είναι μία στα πάνω της και μία στα κάτω της, με αποτέλεσμα να σας θολώνει την κρίση και να μην μπορείτε να τα τακτοποιήσετε όλα όσα πρέπει. Η μελαγχολία θα σας χτυπήσει την πόρτα και δεν πρέπει να την ανοίξετε. Αισθηματικά θα πρέπει να σταματήσετε τα παιδαρίσματα στη σχέση σας και να φανείτε αντάξιοι των πολλών υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικά γεγονότα κυρίως στα επαγγελματικά σας θα έρθουν και θα σας αναστατώσουν, αφού θα σας οδηγήσουν σε νέα συμπεράσματα και θα σας τινάξουν όλα σαν χαρτοπόλεμο. Αισθηματικά τα πράγματα είναι τόσο βατά που έχετε καταντήσει πλέον να είστε συνώνυμο της πλήξης και της ανίας. Συμμορφωθείτε και αφήστε τον καναπέ ήσυχο, που κοντεύει πια αυτό το έπιπλο να πάρει το σχήμα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλές οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τα οικονομικά επίσης με πολλά σκαμπανεβάσματα και όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα άκρως κουραστικό σαββατοκύριακο. Εάν θέλατε να πάτε για κανά μπανάκι γελάω γοερά πραγματικά όμως. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να μην μιλάς όλο το διήμερο  μιας και το στόμα σας θα στάζει δηλητήριο οπότε τις συνέπειες κανείς δεν τις ξέρεις.