Έρημος

Ένα διήμερο απόλαυσης θα ακολουθήσει με τα περισσότερα ζώδια να έχουν ανάγκη από διασκέδαση και επικοινωνία, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι επαγγελματικές στιγμές, αλλά και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σε καμία περίπτωση μην κάνεις το λάθος να πεις “ουφ τελείωσα με αυτή την εκκρεμότητα ας ξεκουραστώ τώρα”. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση όλο το διήμερο να επαναπαυτείς, αλλά πρέπει να παραμένεις σε εγρήγορση κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικών συναναστροφών. Μην προσπαθείτε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους γιατί στο τέλος δεν θα περνάτε εσείς καλά. Αισθηματικά δείξτε στο αντικείμενο του πόθου σας τι θέλετε από εκείνον και ότι ψάρια θα πιάσετε. Αλλιώς θα μείνει απωθημένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταδιακά μπαίνεις σε έναν βηματισμό και σε ένα πρόγραμμα και για αυτό οι επιτυχίες μοιάζουν να διαδέχονται η μία την άλλη. Τα βήματα που γίνονται τώρα σταδιακά θα φέρουν μεγάλη αναγνώριση από τον Σεπτέμβριο και ας μην φαίνεται τώρα κάτι. Θα έχεις πολλές επαφές αυτό το διήμερο και αυτό θα σε γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία. Αισιοδοξία επικρατεί στα αισθηματικά σας μιας και ο σύντροφός σας, σας δείχνει την αγάπη του την μεγάλη. Οι αδέσμευτοι έρχεται νέα γνωριμία πολλά υπόσχομαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που είχατε τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας φαίνεται πως παίρνουν τέλος και αλλάζει πλέον το κλίμα. Γίνεται πιο αισιόδοξο το σκηνικό και πρέπει πλέον να μπείτε σε σκέψεις πώς θα επωφεληθείτε από αυτή την εύνοια για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας. Θα έχετε πολλές επαφές αυτό το διήμερο κυρίως με φίλους. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας μην είναι επιθετική γιατί δεν αποκλείεται κανένας τρικούβερτος καυγάς.