ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν δεν αποφασίσετε να αλλάξετε λίγο τη στάση σας και να συμπεριφερθείτε λίγο διαφορετικά, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας σε όλους τους τομείς δεν θα σταματήσουν. Μπορείτε να γίνετε επιτέλους λίγο πιο διπλωματικοί στους τρόπους σας έτσι ώστε να υλοποιείται τα σχέδιά σας χωρίς προστριβές και καθυστερήσεις. Οικονομικά είστε σε επίπεδο να ζητάτε περισσότερα χρήματα διαρκώς. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι να ξέρετε πως ο συντροφός σας κρύβει πράγματα από εσάς για αυτό θα ήταν καλό να τεθείτε σε μία επιφυλακή.

ΛΕΩΝ
Το διήμερο αυτό υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μικρά λάθη που θα σας κοστίσουν και μάλιστα κάποια από αυτά ίσως σας βλάψουν και οικονομικά. Για αυτό μεγάλη προσοχή στο πως θα χειριστείτε κάποιες υποθέσεις. Προσπαθήστε επίσης να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα οικογενειακά ίσως να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αισθηματικά οι προτάσεις σας τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκουν τρομερή ανταπόκριση και αυτό σας ρίχνει την ψυχολογία. Είναι πρόσκαιρο όμως.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φουλ κοινωνικές επαφές θα είναι το διήμερο αυτό με ταξίδια, εξορμήσεις και καλή παρέα με φίλους. Αφήστε για λίγο το μυαλό σας ήσυχο μακριά από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να είστε έτοιμοι για τη νέα εβδομάδα. Οικονομικά θέλετε να κάνετε ακόμα περισσότερη οικονομία και σταδιακά τα καταφέρνετε. Αισθηματικά, θα γίνετε δέκτης πολλών κοπλιμέντων αλλά κάπου εκεί παραμονεύει και το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να μην λείψουν και οι σκηνές ζήλιας.