ΖΥΓΟΣ

Αφιερωμένο στην οικογένεια θα είναι αυτό το διήμερο όπου θα υπάρξουν σοβαρές συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας, αλλά και για το επαγγελματικό σας μέλλον που είναι λίγο θολό. Αυτό ακριβώς το δεύτερο σκέλος είναι πιθανότατο να σας προκαλέσει εκνευρισμό και δεν αποκλείεται και κανένας καυγάς. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, χωρίς να εκφράσετε άποψη προς το παρόν. Αισθηματικά τα πράγματα βαίνουν πολύ όμορφα για τους δεσμευμένους, ενώ οι αδέσμευτοι θα νιώθουν πιο απελευθερωμένοι να φλερτάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις μαζεύονται το Σαββατοκύριακο και εσείς από την αγωνία σας να τα προλάβετε όλα φτάνετε στο σημείο να μην περνάτε καλά και ξέγνοιαστα. Σταματήστε αυτό τον αγώνα δρόμου με υποχρεώσεις που δεν είναι δα και κομβικής σημασίας. Ζήστε πιο όμορφα και επικεντρωθείτε επιτέλους στο να χτίσετε σχέσεις και κυρίως κοινωνικές σχέσεις πριν προχωρήσει το μυαλό σας στα αισθηματικά που θα έρθουν αλλά αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά είναι τα μπερδεμένα μέτωπα που έχετε ανοίξει στα αισθηματικά σας και κάποια στιγμή να ξέρετε πως θα την πατήσετε άσχημα. Αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό στα social media δεν θα μείνει απαρατήρητο από τη σχέση σας. Επαγγελματικά τώρα θα είναι ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα παραπάνω και αυτό θα σας αλλάξει την ψυχολογία.