ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κούραση και η εξάντληση έχει αρχίσει και σας χτυπάει την πόρτα. Δεν πρέπει να αποφασίσετε αυτό το διήμερο να τα κάνετε όλα. Δεν θα σας βγει σε χρόνους με τίποτα. Και εσείς θα νιώθετε απογοητευμένοι από τον εαυτό σας και σωστή δουλειά δεν θα γίνει. Βάλτε λοιπόν προτεραιότητες και θα δείτε πως θα γίνουν τα σημαντικά. Οι δεσμευμένοι εάν δεν δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον για το ταίρι τους προμηνύεται να έχουν ένα εκρηκτικό διήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανατροπές και έντονες καταστάσεις που θα συμβούν αυτό το διήμερο θα σας απασχολήσουν έντονα. Το κυριότερο είναι όμως πως θα σας μπερδέψουν και δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Το πρόβλημα θα είναι κυρίως στα επαγγελματικά σας που πλέον δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Μην κάνετε καμία κίνηση ή έχετε κανά ξέσπασμα γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Συζητήσεις με το ταίρι σας θα πάρουν μία άλλη τροπή και δεν αποκλείεται κάποιοι να προχωρήσουν σε επισημοποιήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Σαββατοκύριακο με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και εσείς απλά τρέχετε και δεν φτάνετε. Κάντε υπομονή μιας και τώρα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα και να καλύψετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην βασανίζεται το κεφάλι σας με νέες ιδέες για το μέλλον. Δεν είναι ακόμα η ώρα. Αισθηματικά παρά την κούραση νιώθετε πως θέλετε μεγαλύτερη τρυφερότητα από το ταίρι σας και καλό θα ήταν να την διεκδικήσετε. ζω