Γυναίκα
Ανάμικτα συναισθήματα θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η πρώτη ημέρα θα είναι γεμάτη εντάσεις, ενώ έρχεται ευτυχώς η Κυριακή για τα ζώδια για να φέρει ηρεμία και καλοπέραση.
ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις τάσεις σας στα επαγγελματικά, καθώς η εχθρική σας στάση προς τους συναδέλφους σας δε σας βοηθάει καθόλου. Πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα ώστε να κερδίσετε τους στόχους σας και να μη δημιουργείτε εχθρότητες. Αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα για τους αδέσμευτους, αρκεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι από την άλλη θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό τους μέσα στο Σαββατοκύριακο, αρκεί να μην προβούν σε σοβαρές συζητήσεις μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όμορφες και ανάλαφρες στιγμές, ακόμη και να ταξιδέψετε με τα δικά σας πρόσωπα, φιλικά ή μη, και επομένως να γεμίσετε τις μπαταρίες σας όσον αφορά στην εβδομάδα που θα έρθει. Επαγγελματικά θα πρέπει να οργανωθείτε ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι στόχοι σας και να καταφέρετε να διεκδικήσετε κέρδη από τον Φθινόπωρο και μετά. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με το ταίρι τους και θα πρέπει σταδιακά να αφήσουν τα προβλήματα του παρελθόντος πίσω τους και να ζήσουν τη ζωή τους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε εάν αυτός ο απαισιόδοξος τρόπος ζωής είναι κάτι που σας αρμόζει ή θέλετε να το αποβάλλετε πια από τη ζωή σας. Σταματήστε να λειτουργείτε σα Μανιάτισσες μοιρολογίστρες, γεγονός που απομακρύνει τον κόσμο από κοντά σας και το σίγουρο είναι ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. Βγείτε έξω, διασκεδάστε με φίλους, και δείτε το βασικό νόημα της ζωής και διώξτε οτιδήποτε σας ρουφάει την ενέργειά σας. Αισθηματικά, εάν αλλάξετε συμπεριφορά τότε θα καταφέρετε να προσελκύσετε νέα άτομα, καθώς θα διακρίνουν ένα άτομο με κέφι και χαμόγελο.