ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα περάσετε υπέροχα με τα δικά σας πρόσωπα, φίλους ή μη, αλλά ακόμη και τότε υπάρχει ένα αγκάθι στην ψυχή σας. Αυτό το αγκάθι ανήκει στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε ένα πρόσωπο που παλιά σάς στιγμάτισε. Επικοινωνήστε ενδεχομένως με αυτό το άτομο, ξεκαθαρίστε τη θέση σας κι αφήστε το πίσω σας, μπας και κλείσει αυτός ο κύκλος που σας στοιχειώνει. Αισθηματικά, θα υπάρξουν συζητήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ και δεν αποκλείεται πολύ από εσάς να επισημοποιήσετε μία κατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ στα επαγγελματικά: Μη δανείζετε χρήματα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να μη σας επιστραφούν ποτέ πίσω.
ΛΕΩΝ
Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έρχεται στο προσκήνιο η δουλειά σας κι η υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Ακόμα μέσα κι από κοινωνικές γνωριμίες κι επαφές που θα έχετε μέσα στο ΣΚ, θα προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε αυτούς τους ανθρώπους προς όφελός σας, για να επιτευχθούν οι επαγγελματικοί σας στόχοι. Προσέξτε μην το παρακάνετε και σας πάρουν χαμπάρι γιατί εάν όντως συμβεί κάτι τέτοιο θα εκτεθεί η προσωπικότητά σας στα μάτια τους. Οικονομικά, τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολο, προσπαθήστε να βρείτε εάν μπορείτε να καταφύγετε σε ρυθμίσεις εάν υπάρχουν χρέη προς το Δημόσιο ή τις Τράπεζες. Αισθηματικά, το πρόσωπο που σας νοιάζει, δεν έχει μάτια για άλλον άνθρωπο και αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το εκμεταλλευτείτε άμεσα ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να αφιερώσετε το χρόνο αυτού του ΣΚ στην ξεκούραση και στις σκέψεις σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο οργανισμός σας είναι στα όριά του από την πολλή κούραση. Πρέπει να τρώτε σωστά και να κοιμηθείτε αρκετά, ώστε να αναπληρώσετε το κενό των προηγούμενων ημερών. Αισθηματικά, τα πράγματα είναι πολύ καλά για τους αδέσμευτους, αφού είναι ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει το πρόσωπο που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή. Οι δεσμευμένοι, εάν κάνουν σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι τους, θα προκύψουν καβγάδες. Φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι για να μην πιαστείτε μαλλί με μαλλί.