ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το μακελειό στα αισθηματικά σας και να βρείτε επιτέλους λίγο τη χαρά. Οι δεσμευμένοι έχουν προκαλέσει ένα άκρως τοξικό περιβάλλον και υπάρχει αλληλοσπαραγμός κάθε μέρα με το ταίρι σας. Πρέπει να σταματήσει αυτό άμεσα εάν δεν θέλετε να επέλθει η οριστική ρήξη. Οι αδέσμευτοι πάλι ψάχνουν το ανέφικτο και σιγά μην το βρουν. Ένα πρόσωπο από την οικογένεια αναμένεται μέσα στην ημέρα να σας ζητήσει τη βοήθειά σας και εάν μπορείτε προσπαθήστε να δώσετε το χέρι βοηθείας. Επαγγελματικά αποφύγετε τώρα οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άγχη σου έχουν να κάνουν με θέματα του σπιτιού και μελών της οικογενείας σας, τα οποία όμως ουσιαστικά δεν μπορείς να τα αποκαλέσεις προβλήματα γιατί είναι μόνο μέσα στο ψυχαναγκαστικό μυαλό σας. Μην δειλιάζετε απέναντι σε πρωτοβουλίες που καλείστε να πάρετε σχετικά με θέματα ακίνητης περιουσίας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχουν την τάση για εξορμήσεις όπου θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου έχουν όλη την καλή διάθεση για φλερτ αλλά τα άστρα δεν τα λες και σούπερ ευνοϊκά με την πάρτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα εμφανιστούν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να ρίξουν εμπόδια στο δρόμο σας ή αν δεν εμφανιστούν θα αποκαλυφθούν και αυτό θα σας παγώσει κυριολεκτικά. Μην δίνετε καμία σημασία. Προσπαθήστε να παραμερίσετε την πικρία σας και συνεχίστε να παλεύετε για το μέλλον σας όπως εσείς το έχετε σχεδιάσει. Δεν αποκλείεται μέσα στο διήμερο να προκύψει μία συζήτηση για ένα επαγγελματικό σχέδιο που είναι στα σκαριά για μετά το καλοκαίρι. Οι δεσμευμένοι θα έχετε καυγάδες με ευθύνη δικιά σας, αφού σας έχει πιάσει μία μανία ζήλιας.