Τοπίο
Πολύ έντονο αυτό το Σαββατοκύριακο για τα ζώδια είτε πρόκειται για ευχάριστα γεγονότα είτε όμως και για δυσάρεστες εξελίξεις.
ΚΡΙΟΣ
Απομακρυνθείτε όλο αυτό το διήμερο από πρόσωπα που κυριολεκτικά σας βασανίζουν ψυχικά και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Ακόμα κι αν αυτά ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο γιατί μετά το τέλος του μήνα θα χρειαστείτε κάμποσα χρήματα. Αισθηματικά να μιλήσετε σε αυτόν που θέλετε ανεξάρτητα σε ποια φάση είναι. Μπορεί να εκπλαγείτε.
ΤΑΥΡΟΣ
Σημαντικό διήμερο για εσάς αφού ειδικά εάν ξεκινάτε τις διακοπές σας θα ζήσετε όμορφες στιγμές. Ειδικά όσοι είστε με το ταίρι σας θα νιώσετε την ευτυχία να σας πλημμυρίζει. Παρόλα αυτά το μυαλό σας είναι και στα επαγγελματικά αφού σκέφτεστε διαρκώς πράγματα και λύσεις. Οικονομικά είστε σε σχετικά καλό επίπεδο αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Παραμένετε μακριά από τα δρώμενα και κρατάτε αυτή τη στάση χωρίς να ξέρετε τους πραγματικούς λόγους. Αλλάξτε τακτική. Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλο αυτό που κάνετε. Προτιμήστε να έρθετε σε επικοινωνία με άτομα που θα σας καταλάβουν. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες κυρίως οικονομικές και με την ακίνητη σας περιουσία εάν δεν θέλετε μετά να έχετε μπελάδες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα λόγια τρίτων ειδικά σε οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κι αυτό γιατί οι συμβουλές είναι κακές και θα σας κοστίσουν σε χρήμα. Το διήμερο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα ειδικά εάν πρόκειται να είστε με δικά σας πρόσωπα και μάλιστα κάπου εξοχικά. Αισθηματικά να ξέρετε είστε σε πολύ καλό δρόμο για να καταφέρετε αυτό που θέλατε τόσο καιρό.
ΛΕΩΝ
Περίεργες στιγμές και καταστάσεις θα έχετε αυτό το διήμερο αφού θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα επαγγελματικά. Κάτι θα ακούσετε και θα ξενερωσετε άσχημα με τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε τη ζημιά που έχει γίνει και αφήστε τις συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα για λίγο αργότερα. Αισθηματικά πρέπει να προσέχετε τις υποσχέσεις γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συζητήσεις θα έχετε με το ταίρι σας και αυτό θα έχει την εξέλιξη που εσείς θα επιλέξετε. Εάν έχετε ένα συγκαταβατικό ύφος τότε όλα θα πάνε προς το καλό. Διαφορετικά προβλέπεται μεγάλος καυγάς με τις συνέπειες να μην μπορώ να τις προβλέψω ούτε εγώ. Επαγγελματικά θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το δικαίωμα να ξεκουραστεί αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο με το μυαλό σας. Μην αφήσετε στην τύχη του θέματα με παιδιά.
ΖΥΓΟΣ
Σχετικά με ζητήματα που αφορούν στο σπίτι σας θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρη στάση γιατί διαφορετικά προβλέπονται καυγάδες ακόμα ακόμα και με οικεία πρόσωπα. Αισθηματικά μην έχετε απαιτήσεις από το ταίρι σας ενώ εσείς στα αντίστοιχα θέματα είστε απόντες. Θα πρέπει να μάθετε το διήμερο πως όλα παίζουν ρόλο στον χειρισμό και πως τα λάθη θα έχουν συνέπειες στην μετέπειτα πορεία σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην ανακατευτείτε με όλα εκείνα τα ζητήματα στον επαγγελματικό σας χώρο που δεν σας αφορούν γιατί θα βρείτε τον μπελά σας και μετά δεν αποκλείεται κιόλας να εκτεθείτε για αλλά ζητήματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Αισθηματικά είναι καλή περίοδος για εξορμήσεις μέσα από τις οποίες μπορείτε να βρείτε αυτό που πάντα ψάχνατε. Οι δεσμευμένοι να προσέχουν τις πολύ σοβαρές κουβέντες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σημαντικές ανατροπές θα βιώσετε αυτό το Σαββατοκύριακο σε σημείο να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με τα πιο φιλικά σας πρόσωπα. Οι εξελίξεις αυτές δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες αλλά δυστυχώς θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Θα αφορούν είτε τα επαγγελματικά σας είτε κάποιες αποκαλύψεις για πρόσωπα δικά σας που θα σας διαλύσουν. Αισθηματικά ομοίως δεν αποκλείεται να Υπάρχουν άσχημες εξελίξεις και ειδήσεις από το ταίρι σας.