ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαγικό αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς, αφού θα έχετε την τύχη να χαρείτε τον έρωτα είτε έχετε σχέση είτε όχι. Απολαύστε το τώρα χωρίς να σκέφτεστε το αύριο και μην βάζετε μαύρες σκέψεις για το εάν το ταίρι σας είναι πιστό. Θα έχετε επίσης ένα απρόσμενο καλό νέο για τα οικονομικά σας και αυτό θα σας γεμίσει αισιοδοξία. Επαγγελματικά η προετοιμασία θα αποφέρει καρπούς αλλά όχι ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ειδήσεις θα έρθουν μπροστά σας με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Επαγγελματικά θα έχετε μία κουβέντα που θα σας ανοίξει τα μάτια για το πώς πρέπει να φερθείτε έτσι ώστε να πιάσετε τον στόχο σας. Γενικά είστε σε φάση να αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τις προτάσεις που θα σκάσουν μπροστά σας. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως έχετε τις καλύτερες προοπτικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Πέρα από κάποια βασικά θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το διήμερο όπως πχ τα επαγγελματικά αλλά και το γεγονός ότι νιώθετε εξουθενωμένοι. Κατά τα άλλα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε φίλους και πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε και αυτό θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Μην παραμελείτε όμως το ταίρι σας γιατί είναι στα πρόθυρα της έκρηξης και δεν θα αργήσει να συμβεί αυτό.