Ζώδια

Ζώδια: Ένα περίεργο Σαββατοκύριακο θα είναι αυτό με μία διάθεση που θα έχει αυξομειώσεις από το καλό προς το κακό και τούμπα πάλι. Αλλά θα είναι ένα καλό διήμερο για να σταθεροποιήσετε σχέδια και να λάβετε σοβαρές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Εξαιρετικές εξελίξεις έρχονται αυτό το διήμερο γεγονός που θα σου αλλάξει τη διάθεση, αλλά κυρίως θα σου έρθουν στο μυαλό λύσεις για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Ευκαιρίες θα υπάρξουν σε επίπεδο σπουδών και νέων επαγγελματιών σχεδίων. Όσοι έχουν ταίρι διεκδίκησε ωραίες ερωτικές στιγμές με έναν άνθρωπο που ξέρετε ότι ταιριάζετε τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα τρέχετε από το πρωί και δεν θα φτάνετε με τίποτα. Μία πολύ γεμάτη ημέρα που θα ακούτε πολλά και υποσχέσεις, αλλά να κρατάτε πάντα μικρό καλάθι. Έχεις παραμελήσει εντελώς τον ύπνο σου και την ξεκούρασή σου. Κάποια στιγμή θα σκάσει όλο αυτό. Αισθηματικά προσπαθήστε να είστε σωστοί με έναν άνθρωπο που έχει έρθει μόνο με αγνά συναισθήματα για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καινούρια πράγματα και καινούριες ιδέες καλύτερα να τις σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν ξεκινήσετε την υλοποίησή τους. Έχετε μία τάση εγωκεντρισμού που εκνευρίζει τους πάντες γύρω σας και κυρίως τους φίλους σας. Σταματήσει να φέρνετε πάντα τα θέματα προς τον εαυτό σας και μάλιστα με έναν τρόπο που κάνει μπαμ. Οι αδέσμευτοι καλά θα κάνουν να παραμείνουν έτσι.