ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα κενά που σου άφησε το παρελθόν επέλεξες να μείνουν κενά οπότε τώρα δεν μπορείτε να στεναχωριέστε ή να κάνετε παράπονα. Άνθρωποι που απατήσατε με κάθε μορφής απάτη ή άνθρωποι που πετάξατε είναι σαν να στοιχειώνουν με αυτά τα άστρα τη ζωή σας. Είτε κάντε κάτι και διορθώστε τα λάθη σας ή αφήστε πίσω το παρελθόν και συνεχίστε τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Πολλά θέματα επαγγελματικά θα σας προβληματίσουν το διήμερο αυτό και κυρίως την Κυριακή που θα διαπιστώσετε πως ο λόγος σας δεν περνάει και τόσο και υπάρχουν άνθρωποι που σας κλέβουν την παράσταση. Τα αισθηματικά σας και αυτά δεν είναι τόσο καλή κατάσταση για τους αδέσμευτους και είναι λογικό, αφού έχετε εκκρεμότητες από το παρελθόν ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από συζητήσεις και σχόλια φίλων και γνωστών θα καταλάβετε τι κάνατε λάθος όλο αυτό το διάστημα. Η διαπίστωση θα είναι τόσο σοκαριστική που θα κρίνετε πολύ αυστηρά τον εαυτό σας, κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να κάνετε. Αποδεχθείτε ώριμα το λάθος σας και τρέξτε πλέον προς τη σωστή κατεύθυνση. Πολύ έντονο διήμερο για τα κοινωνικά σας δρώμενα.