ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σας αρχίζουν και πηγαίνουν προς το καλύτερο, αφού έχετε πετάξει από πάνω σας όλα εκείνα που σας δημιουργούσαν προβλήματα. Το ταίρι για τους δεσμευμένους κρατάει μυστικά από εσάς και καλά θα κάνετε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο με θετικη ενέργεια θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα μέσα στο σπίτι με την οικογένειά σας είτε με ένα νομικό θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές καταστάσεις στην καθημερινότητά σου θα αλλάξουν προς τη θετική πλευρά και εσείς θα μπορέσετε να βάλετε τέλος στη μελαγχολία των τελευταίων μηνών. Θα έχετε ειδήσεις και ευκαιρίες για να δημιουργήσετε ένα νέο πλαίσιο στο επαγγελματικό σας προφίλ. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν τη χαρά να βγουν να διασκεδάσουν και γιατί όχι να φλερτάρουν κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σου είναι ένας τομέας που σε απασχολεί έντονα και θα υπάρξουν ευκαιρίες να τα καταφέρετε και να δημιουργήσετε νέες φιλίες που αργότερα θα σας προωθήσουν. Προσοχή όμως μήπως η κοινωνική σας ζωή έχει αποκαλύψεις που θα σας στοιχίσουν επαγγελματικά. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα μάθετε για ένα πρώην ταίρι και θα ταραχθείτε. Γιατί όμως;